Marie-Lore (iBeauty)

18-03-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

Weekly digest: jouw wekelijkse samenvatting

Feature Friday #24 - Weekly digest: jouw wekelijkse samenvatting


Feature Friday #24 - Weekly digest: jouw wekelijkse samenvatting

​Binnen iBeauty wordt een heleboel belangrijke saloninformatie verzameld, die je inzichten geeft in de noden van jouw salon. Door jullie via een wekelijkse samenvatting van deze informatie te voorzien, is het niet meer nodig deze zelf te gaan opzoeken. Handig toch?

Het beheren van een salon is meer dan enkel maar jouw klanten behandelen. Het is van groot belang om af en toe wat dieper te kijken naar hoe je jouw salon beheert, welke behandelingen het goed doen, welke minder. Of nieuwe producten wel de gewenste omzet genereren enz. Hoe meer informatie je bekijkt, hoe slimmer je wordt en hoe gerichter jouw salon kan groeien naar de noden.

Een heleboel informatie kan je vandaag de dag reeds terugvinden in verschillende statistieken binnen iBeauty, maar geef toe, wie heeft na een dag hard werken, nog zin om saaie statistieken te bekijken. Daarom lanceren we de weekly digest.

Weekly digest

Elke zondag ontvang je, indien je dit wenst, een mail waarin een samenvatting wordt gegeven van de belangrijkste activiteiten / statistieken van jouw salon. De eerste versie van de weekly digest zal informatie bevatten over:

  • de meest belangrijke cijfers
  • omzet van deze week
  • openstaande bedragen

De informatie in de weekly digest zal met verloop van tijd uitgebreider worden. Zo kan er bijvoorbeeld informatie gegeven worden over hoeveel nieuwsbrieven je uitstuurt, hoe lang dit geleden is, of er veel klanten een verkeerd mailadres in gebruik hebben... Heb je zelf een voorkeur van informatie die je graag wekelijks wil zien, laat het ons dan zeker weten!

Hoe ga je te werk?

Je hoeft hier niets voor te doen. Vanaf volgende week zondag ontvang je jouw eerste weekly digest in jouw mailbox.