Marie-Lore (iBeauty)

28-10-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

iBeauty blijft optimaliseren om het gebruiksgemak te verbeteren!

Feature Friday #26 - Artikels filteren - Slapende en eenmalige klanten


Feature Friday #26 - Artikels filteren - Slapende en eenmalige klanten

​De herfstvakantie staat voor de deur! iBeauty laat deze vakantie graag starten met weer wat kleine nieuwigheden die het gebruik vergemakkelijken. Ontdek dus snel wat er nieuw is!

Artikels filteren op merk of leverancier

Om producten op te zoeken en een overzicht te krijgen, kan je nu eenvoudig filteren op merk of leverancier. Op die manier wordt het beheren van producten vereenvoudigd.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het Assortiment menu en kies daar de tab Merk of Leverancier. Naast elk merk / leverancier die is toegevoegd vind je nu naast het statistieken icoon het icoon om de lijst van producten binnen dit merk of leverancier op te lijsten.

Lijst van slapende en eenmalige klanten

Elk salon heeft na verloop van tijd te kampen met 'slapende' klanten, ofwel klanten die al geruime tijd niet meer naar het salon geweest zijn. Naast deze 'slapende' klanten komen in de klantenlijst ook eenmalige klanten voor, klanten die maar 1x in het salon geweest zijn. Weten wie die klanten zijn, is belangrijk. Op die manier kan je de slapende klanten weer terug naar het salon halen, of de eenmalige klanten overtuigen van jouw diensten en ook hen weer omzetten naar actieve klanten.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het Klanten menu. Klik op Slapende klanten voor de lijst van klanten die minder dan 6 maanden niet geweest zijn. Klik op Eenmalige klanten voor de lijst van klanten die nog maar 1x genoten hebben van een dienst in het salon.