Marie-Lore (iBeauty)

30-10-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Help via iBeauty - Categorieën en prijzen bij online reservaties

Feature Friday #10 - Help via iBeauty - Categorieën en prijzen bij online reservaties


Feature Friday #10 - Help via iBeauty - Categorieën en prijzen bij online reservaties

​Deze week nieuw in iBeauty: online help toegankelijk via iBeauty, behandelingscategorieën en -prijzen zichtbaar bij online reservatie.

​Help

De online documentatie is vanaf nu niet enkel toegankelijk via onze website, maar ook rechtstreeks vanuit iBeauty. Weet je niet hoe een functie werkt, kan je eenvoudig onze online docmentatie raadplegen.

Hoe werkt het?

Klik in de zwarte balk bovenaan op het Help icoon. Doorzoek de documentatie. Je kan dit doen door middel van de zoekbalk, of via de rechtsreekse links binnen een bepaalde categorie. Indien het antwoord op jouw vraag er niet tussen staat, kan je ons steeds contacteren via [email protected].

Categorieën bij online reservaties

Bij het online reserveren, krijgen de klanten de behandelingen te zien, gesorteerd per categorie. Op die manier is het voor de klant eenvoudiger om de juiste behandeling te kiezen.

Hoe werkt het?

Zorg dat de behandelingen behoren tot een behandelingscategorie, dit kan je doen via het Assortimenten menu / Behandelingen of via het Instellingen menu / Categorieën. De categorieën worden getoond op het moment dat de klant een online reservatie maakt.

Prijzen van de behandelingen visueel tijdens online reservaties

Bij het online reserveren, is het mogelijk om de prijzen naast de behandelingen te tonen. Er wordt onderaan ook het (sub)totaal van de gekozen behandeling(en) getoond.

Hoe werkt het?

Ga naar het Instellingen menu, dat je bovenaan in de zwarte balk kan terugvinden. Klik op de tab Applicatie. Zorg ervoor dat het vakje aangevinkt wordt naast:

Leer meer over de volgende voordelen...