Michel Smekens (iBeauty)

19-04-2019 - Michel Smekens (iBeauty)

Je schoonheidssalon volledig digitaal met iBeauty


Je schoonheidssalon volledig digitaal met iBeauty

​Als zaakvoerster van een schoonheidssalon moet je vaak meerdere taken tegelijk oppikken. Je bent verantwoordelijk voor het klantencontact, het inboeken van alle afspraken, je kassasysteem,...En na al deze taken komt er de administratie nog eens bovenop.

Tijd om ook nog je website te onderhouden? Die is er helaas vaak niet. Jammer want met een mooie en professionele website kan je tegenwoordig heel wat nieuwe klanten scoren.

Goed nieuws! Met de software van iBeauty krijg je niet alleen één systeem om je agenda te beheren, je annulaties te verlagen of je voorraad te beheren, maar ook een systeem om je website voor je schoonheidssalon te beheren.

Handig, wat zit er allemaal in?

Wanneer je het iBeauty abonnement kiest waar ook de website in zit, ontvang je volgende onderdelen:

Daarnaast is je website ook gekoppeld aan je eigen iBeauty account. Dus wanneer je een prijs aanpast in iBeauty is dat ook meteen in orde voor de website. Gedaan met dubbel werk dus! Maar ook geen discussies meer met klanten over oude prijzen die nog op je website stonden.

  • Je domeinnaam: bv; www.mijnsalon.be

  • Een hosting om je website online te plaatsen

  • Gepersonaliseerde e-mailadressen

  • Digitale ondersteuning van het iBeauty team

  • Een goed werkende website op computer, tablet én smartphone

Bekijk hier een voorbeeld van een iBeauty website: https://sitemn.gr/iBeautyLight/

Andere voordelen van een iBeauty website

Heb je nog meer overtuiging nodig om te beslissen? Prima, er zijn nog voordelen genoeg!

Zo horen we vaak van collega schoonheidssalons dat een website een dure investering is. Ook daar helpt iBeauty je al een stapje vooruit.

Je kan starten met de website van iBeauty zonder opstartkosten. En betaal je slechts € 40 per maand voor een professionele website die je extra klanten oplevert. Voor de prijs van een potje nagellak per dag, scoor jij dus lekker nieuwe klanten ;-)

Al je potentiële klanten en huidige klanten op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes? iBeauty does the job! Met één klik op de knop kan je de nieuwsberichten vanuit iBeauty doorsturen naar je website. Zo is iedereen snel en volledig up-to-date.

Tot slot, heb je met iBeauty dan ook één vaste partner die je volledige digitale ondersteuning biedt.

Wil jij ook een website gekoppeld aan je kassa- en agendabeheer? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of het contactformulier. Je kan ook eenvoudig een testaccount aanmaken om zelf al eens te proberen.

Leer meer over de volgende voordelen...