Marie-Lore (iBeauty)

04-03-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

Keep calm its almost Feature Friday


Keep calm its almost Feature Friday

​​Deze week hebben we geen zichtbare nieuwe features, maar bundelen we alle krachten om jullie zo snel mogelijk de nieuwe versie van iBeauty voor te stellen. Jullie vertrouwde functies in een nieuw jasje: hipper, gemakkelijker gebruik op smartphone, gebruiksvriendelijker, gewoonweg trendy!

Gebruiksvriendelijkheid is vaak miskend in software ontwikkeling maar groeit aan populariteit. iBeauty ziet het nut van een goede gebruikerservaring en wil hier zeker in blijven investeren. We werken met veel plezier aan enkele nieuwigheden, zodat het gebruik steeds eenvoudiger en vollediger wordt.

Wat mag je verwachten?

  • De vertrouwde iconen vind je aan de linkerzijde i.p.v. bovenaan. Scrollen wordt op deze manier vermeden en het werken wordt zo vergemakkelijkt
  • Aangepaste lettertypen en kleuren, de software ziet er hipper uit en draagt bij tot het gebruiksgemak
  • Optimaal gebruik van het scherm, waardoor er geen plaats meer verloren gaat en scrollen verminderd wordt
  • Het gebruik op smartphone (mobiele versie) wordt door dit nieuwe jasje toegankelijker: jouw agenda overal en altijd te raadplegen

Om jullie al even warm te maken, vind je hieronder een klein sneak preview... nog even geduld en jullie kunnen hier ook mee aan de slag.

Kom zeker langs op Estetika, zodat we samen eens door de nieuwe versie kunnen wandelen...