Marie-Lore Wynants (iBeauty)

08-10-2015 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Meest gekozen behandelingen - Extra's nieuwsbrieven: percentage gelezen, deel op facebook

Feature Friday #7


Feature Friday #7

​Deze keer gaan we het weekend in met enkele nieuwigheden die het maken van een afspraak vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat nieuwsbrieven beter opgevolgd kunnen worden alsook gedeeld op Facebook.

​Meest gekozen behandelingen

Het is mogelijk om een behandeling / arrangement aan te vinken als 'veelgevraagde item'. Wanneer het vinkje aanstaat wordt deze behandeling / arrangement bij het maken van een afspraak getoond onder de keuzelijst. Je kan zo snel de meest gangbare behandelingen / arrangementen selecteren zonder te moeten scrollen door te lijst. Op die manier gaat het maken van een afspraak weer wat vlotter.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het Assortiment en bewerk de behandelingen / arrangementen die je wil aanvinken als veelgevraagde item. Vink het vakje aan en bewaar de behandeling / arrangement. Bij het maken van een afspraak worden deze behandelingen / arrangementen getoond, en kan je ze eenvoudig selecteren door op het plusje te klikken.

​Extra's bij het versturen van de nieuwsbrieven

Voor elke nieuwsbrief die verstuurd wordt, is het mogelijk om te bekijken hoeveel % van je klanten de nieuwsbrief gelezen hebben. Daarnaast kan je nu ook eenvoudig je nieuwsbrief delen op je Facebook pagina. 

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Nieuwsbrieven. Een overzicht van verstuurde als niet-verstuurde nieuwsbrieven wordt getoond. Je vindt een extra kolom met het % dat je nieuwsbrief gelezen heeft en een Facebook logo. Klik op het Facebook logo om te delen op jouw Facebookpagina.

Leer meer over de volgende voordelen...