Marie-Lore (iBeauty)

27-08-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Notities - Kaart

Feature Friday #1 - Notities - Geografische kaart


Feature Friday #1 - Notities - Geografische kaart

Via onze nieuwsbrief, blog en Facebook brengen we jullie op regelmatige basis op de hoogte van de nieuwigheden binnen iBeauty. Dit telkens op een vrijdag: er zullen zowel kleine als grote nieuwigheden en verbeteringen in iBeauty geïmplementeerd worden. Hieronder alvast onze Feature Friday number 1!

Opmerkingen / notities bij de klant

Opmerkingen en notities kunnen eenvoudig bijgehouden worden in het klantenprofiel. Zo kan je snel belangrijke informatie van de klant of de toegepaste behandeling noteren. Deze notities worden handig bewaard in een overzicht voorzien van datum. Notities kunnen aangepast en / of verwijderd worden.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het profiel van de klant, door de klant op te zoeken in het klantenmenu, of door te klikken op een afspraak van de klant in de agenda en daarna op 'Profiel'. Het notitiesveld wordt onmiddellijk getoond, zodat notities maken en opzoeken snel gaat. Na het bewaren van de nota wordt deze bewaard met datum van aanmaak.

Geografische kaart waarop klantenadres staat aangeduid

In het klantenprofiel wordt het adres van de klant weergegeven op een kaart. Zo krijg je een idee waar jouw klanten zich bevinden.

Verzenden van aankomende afspraken

Naast de afspraakbevestiging en -herinnering per afspraak, kan er nu ook een algemeen overzicht met de aankomende afspraken verstuurd worden per mail.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het profiel van de klant en klik op volgende afspraken. Bovenaan vind je zowel het PDF icoon als nu ook het e-mail icoon. Klik op het e-mail icoon om de lijst met aankomende afspraken te verzenden.

Uitbreiding van statistieken rond de annulaties

Door bij te houden wanneer een afspraak geannuleerd wordt en welke klanten het vaakst annuleren, kan je aan de hand van deze informatie actie ondernemen om zo het aantal annulaties nog meer te beperken. De statistieken rond annulaties werd uitgebreid zodat je duidelijk kan zien hoeveel annulaties je per maand hebt en of deze in stijgende of dalende lijn gaan, en hoeveel omzet je verliest door no-shows.

Hoe ga je te werk?

In het Statistieken menu vind je als laatste tab Annulaties terug. Klik hierop om alle informatie rond annulaties te bekomen. Onderaan vind je de twee nieuwe grafieken terug.

Extra velden bij leveranciers

Het is mogelijk om extra informatie bij iedere leverancier toe te voegen, zoals de gegevens van de vertegenwoordiger en opmerkingen.

Hoe ga je te werk?

In het Assortiment menu vind je als voorlaatste tab Leveranciers terug. Indien je een leverancier toevoegt of bewerkt, zal je merken dat er extra velden werden toegevoegd.

Leer meer over de volgende voordelen...