Marie-Lore (iBeauty)

20-11-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Online afspraken worden langer bewaard - Kleur van het werkschema bepalen

Feature Friday #12 - Online afspraken worden langer bewaard - Kleur van het werkschema bepalen


Feature Friday #12 - Online afspraken worden langer bewaard - Kleur van het werkschema bepalen

​Hoewel er vlijtig wordt verder gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe kassa, hebben we toch twee kleine nieuwigheden voor jullie klaar.

De online afspraken die gemaakt worden, blijven langer bewaard in het overzicht en vanaf nu kan je zelf de tint bepalen van je hoe je werkschema wordt weergegeven in de agenda.

​Online afspraken langer bewaard in het overzicht

De lijst van online gemaakte afspraken blijft vanaf nu een hele week staan in het overzicht. Zo ben je zeker dat je de tijd hebt om alle afspraken even na te gaan.

Hoe ga je te werk?

Klik op het rode cirkeltje bij het Agenda menu, om het overzicht te bekijken. Van zodra een afspraak gemaakt is blijft die een week staan, eens 7 dagen voorbij gaat die afspraak eruit. Je ziet dus telkens de afspraken die vanaf nu tot een week terug gemaakt zijn.

Kleur van het werkschema bepalen

Het moment waarop niet gewerkt wordt, wordt in de agenda weergegeven in het licht grijs. Op sommige schermen kan dit al eens te weinig contrast geven, waardoor het verschil moeilijk is te zien. Het is nu mogelijk om het contrast tussen de momenten waarop er wel en niet gewerkt wordt te vergroten, zodat het voor iedereen beter duidelijk wordt wanneer er afspraken geboekt kunnen worden.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het Instellingen menu dat je bovenaan rechts terugvindt in de zwarte balk, klik daarna op de tab Applicatie. Kies een kleur die je kan terugvinden naast Kleur werkschema en bewaar onderaan je aanpassingen. Wanneer je nu naar de agenda gaat, worden de momenten waarop je volgens je werkschema niet werkt, in de overeenkomstige kleur getoond.