Marie-Lore (iBeauty)

15-06-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 2: Verras je klanten op hun verjaardag


Tip 2: Verras je klanten op hun verjaardag

Klanten worden nog steeds graag in de watten gelegd en verwend door kleine attenties of cadeautjes. Gebruik de verjaardag van je klant om hen eens lekker in de watten te leggen, met een extra korting of verwenpakketje.

Stuur hen een verjaardagskaart per post of nog eenvoudiger door het gebruik van de verjaardagsmailing, deze worden immers verzonden zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Op die manier versterk je de klantenbinding met een kleine moeite!

Je klanten zullen er van houden!

Tegenwoordig zijn niet alle klanten meer zo loyaal aan hun schoonheidssalon en gaat men vaker 'hoppen'. Klantenbinding is dus extreem belangrijk geworden. Door je klanten te verrassen op hun verjaardag, zullen je goede klanten dit enorm appreciëren en minder gangbare klanten, het zien als een mooi initiatief om nog eens een afspraak in te plannen.

Via het iBeauty systeem is het mogelijk om automatische verjaardagsmails uit te sturen, zo vergeet je geen enkele verjaardag en het allerbeste is, dat je er zelfs niets voor hoeft te doen. Elke dag worden de mailings uitgestuurd, met hierin de promo of attentie die jij wil schenken aan jouw klanten.

De verjaardagsmailing in iBeauty kan je wanneer je maar wil aanpassen, wordt het hele jaar door automatisch verstuurd, op de juiste dag, zonder dat je ernaar moet omkijken. Onze ervaring is dat deze toch wel persoonlijke benadering bijzonder wordt gewaardeerd, terwijl het je geen enkele inspanning kost.

Het is een kleine moeite voor een grote blijk van appreciatie!

Leer meer over de volgende voordelen...