Marie-Lore (iBeauty)

05-01-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 31: school je regelmatig bij!


Tip 31: school je regelmatig bij!

Als zelfstandige is het nodig je regelmatig bij te scholen! Zakelijke cursussen zijn fiscaal aftrekbaar, dus waarom niet!

Waarom bijscholen?

Kennis van nieuwe technieken en producten In de beautysector worden er vaak nieuwe technieken en producten ontwikkeld. Het is onontbeerlijk dat je op de hoogte blijft van de nieuwe behandelingstechnieken en richtlijnen tot gebruik van nieuwe producten.

Specialisatie Wil je je graag onderscheiden van anderen, je aanbod exclusiever maken, dan kan het nuttig zijn je te specialiseren in jouw vakgebied. Op die manier wordt je gewoon unieker en kan je meer uitgebreide diensten leveren aan jouw klanten.

Jezelf verbeteren Ook al sta je jaren in het vak, het is en blijft steeds nuttig om jezelf te verbeteren. Dit hoeft daarom niet enkel binnen jouw vakgebied te zijn; het kan bijvoorbeeld nuttig zijn om eens te kijken hoe je jouw ondernemingszin of marketing kijk kan verbeteren.

Trendwatcher Op de hoogte blijven van wat er in de markt leeft, kan je duiden op bepaalde nieuwe trends die komende zijn. De keuze om nieuwe onbekende trends te volgen, heeft wat durf nodig, maar zal je zeker en vast onderscheiden en je salon in de kijker zetten als nieuwe trendwatcher. Tijdens bijscholing leer je andere mensen kennen en krijg je vaak andere interessante inzichten.

Waar bijscholen?

Leveranciers Vaak bieden leveranciers / merken opleiding aan voor nieuwe technieken of om kennis te maken met het nieuwe aanbod. Probeer toch op regelmatige tijdstip zo een cursus bij te wonen.

Schoonheidsscholen / groothandels Naast het aanbod van jouw leveranciers, zijn er een heleboel andere kanalen. Denk bijvoorbeeld aan schoonheidsscholen of groothandels die cursussen aanbieden. Onze partner Districos heeft bijvoorbeeld een ruim aanbod.

Beurzen Het bezoek aan beurzen kan ook zeer leerrijk zijn, je komt er nieuwe indrukken tegen en kan vrijblijvend kennismaken met nieuwe technieken en producten. Wist je dat zakelijke cursussen en bezoeken aan beurzen volledig fiscaal aftrekbaar zijn, dat is toch mooi meegenomen! Ook iBeauty kan je gratis leren kennen tijdens de Districos demodagen, tijdens de Estetika beurs, op de Beautyboostcamp of gewoon bij jouw thuis. Aarzel dus niet ons te contacteren om kennis te maken met iBeauty en je te verbeteren op gebied van je salonbeheer.

iBeauty evenementen

Districos / leer iBeauty vrijblijvend kennen en verbeter je salonbeheer / van 13u00 tot 15u00

  • zaterdag 16 januari
  • woensdag 10 februari
  • zaterdag 26 maart
  • woensdag 13 april
  • zaterdag 21 en zondag 22 mei: opendeurdagen
  • woensdag 8 juni
  • zaterdag 20 augustus
  • woensdag 7 september
  • zaterdag 22 oktober

Estetika / kom en leer iBeauty en zijn waarden kennen

  • zaterdag 12 maart
  • zondag 13 maart
  • maandag 14 maart

Beautyboostcamp / verschillende workshops en lessen worden aangeboden

Hou zeker onze facebookpagina in het oog voor de datum en plaats van de eerste editie

Op aanvraag

Contacteer ons en we maken graag een afspraak op een tijdstip en dag die voor jou het beste uitkomt.